Magunkról


Céljaink

A kreatív mindenes ahol tud, segít

A mai világban kiveszőben vannak a polihisztorok, és azok a cégek, amelyek nem irreális áron kínálják átfogó szolgáltatásukat és szolgáltatás szervezésüket. Megpróbáljuk egy kicsit betömni ezt a rést.
Mivel minden cég, partner egyedi, így a megoldások amelyeket keresnek szintén egyediek, emiatt nem is gondolkozhatunk sablonokban, előre rajzolt panelekben.
Minden megoldásra igyekszünk hosszútávú, egyénreszabott megoldást találni, hogy partnereinknek csak saját magukra kelljen figyelniük - a piszkos munkát hagyják ránk !
Mi sem tudhatunk mindent, mi sem érthetünk mindenhez, de szerteágazó partneri körünkből biztosan ki tudjuk választani azt a céget / vállalkozást amely a megfelelő kiszolgálást és segítséget tudja nyújtani.
A többi piacon létező hasonló szolgáltatást végző cégekkel szemben, mi nem sajátítjuk ki külsős partnereinket, alvállalkozóinkat, hanem a megoldás és a hatékony működés érdekében Ön közvetlen kapcsolatba kerül a megoldás szállítójával, így a kapcsolatuk nem függ tőlünk.

Nálunk a bizalom legfontosabb!

A Csapat

Farkas Róbert (informatikus, ügyvezető)


Schuster Ildikó (vegyész, manager)


About Company

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s.

Terms of Use
Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Sample Content

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s.

Get in Touch

 • Phone:
  (123) 456 7890 / 456 7891
 • Email:
  info@yourdomain.com
 • Address:
  123 Street
  12345 City, State
  Country